Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszony képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Menyasszony - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Menyasszony
Keresés
Találatok száma - 8 db
A menyasszony története

A menyasszony története

Kevesen tudják, de a menyasszonyi ruhát Viktória királynő találta fel Angliában. És ő volt az is, aki a fehér ruha romantikus stílusát megteremtette. 1840-ben tartott esküvőjén dús, fehér szaténból varrt ruhát viselt, amelyet narancsvirágszirmok szegélyeztek, és vert csipkével díszítettek. A XIX. század fordulóján a menyasszonyok már fehér muszlinruhában, tüll fátyolban, hajukban virággal álltak az oltár elé.

A thai menyasszony ára

A thai menyasszony ára

Thaiföldi szokás, hogy itt a hozomány kicsit más formában létezik. Itt a vőlegény, vagy a szülei fizetnek a menyasszony szüleinek. Thaiul sin sod-nak hívják, s a magyarázat szerint ez az anyatej ára, egyrészt így köszöni meg a vőlegény a szülőknek, hogy felnevelték a lányt, másrészt ezzel az összeggel mutatja, képes megfelelő anyagi biztonságot teremteni az új családnak.

A trendi menyasszony

A trendi menyasszony

Hogy az esküvői megjelenésed tökéletes legyen, nemcsak a ruhát, a csokrot és a megfelelő frizurát kell kiválasztanod, de törődnöd kell az apró részletekkel is! Találd meg a legtrendibb kiegészítőket - most segítünk, hogy te legyél a leggyönyörűbb menyasszony!

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros meghívókat népművészeti mintákkal és népmeséből vett motívumokkal készítjük és a magyar sajátosságot még jobban kiemelve piros, fehér, zöld színekből készült szalagokkal, rózsával díszítjük. Színes papír kínálatunkat is ennek tükrében kibővítettük piros és zöld papírokkal. Természetesen itt is az egyedi megvalósításokra törekszünk, ami azt jelenti, hogy akár hozott minta vagy fénykép is kerülhet a meghívóra.

Menyasszony leszek!

Menyasszony leszek!

Pár generációval ezelőtt, egy menyasszony az izgalom képmása volt. Sok ara próbálja palástolni ezt az izgalmat és valami rutinszerűnek próbálja beállítani. De az igazság az, hogy az esküvő az egy izgalmakkal, érzelmekkel és varázslattal teli esemény.

Menyasszony lettem

Menyasszony lettem

Legutóbb arról írtam, örülök, hogy túléltem Valentin-napot. Mert a szerelemnek nem kell ünnep. A jeles konzumünnepet követő hévízi hétvégén azonban történt valami. Megkérték a kezemet! Még most is így gondolom: a szerelemnek nem kell a piros lufi és egy kitűzött ünnepnap. Továbbra sem a Valentin-napot fogom ünnepelni ilyentájt. Hanem az eljegyzésemet!

Menyasszony örület

Menyasszony örület

Hogyan tartsd az esküvői terveidet kordában? Ha előre számítasz rá, hogy a szervezés ideje alatt, sőt magán a nagy napon is milyen furcsa érzések (és rokonok) támadhatnak meg, könnyen elbánhatsz velük, és nem lesz más dolgod, csak hogy a szuper férjre és az együtt töltött jövőre gondolj!

Menyasszony, ara

Menyasszony, ara

Házasságra lépő nő, általában leány elnevezése az eljegyzéstől a házasságkötésig, a paraszti gyakorlatban elsősorban a házasságkötés napján. Értelemszerűen a házasságkötés szokáskörének egyik főszereplője, s mint ilyen, annak egész folyamán különleges védelemben, tiszteletben részesül.

Tuti menü