Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fátyol és fejdísz képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Fátyol és fejdísz - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Fátyol és fejdísz
Keresés
Találatok száma - 6 db
A menyasszony elengedhetetlen kiegészítői

A menyasszony elengedhetetlen kiegészítői

Ha már beszerezted az álomszép ruhát, amelyben tökéletes menyasszonynak érezheted magad, ideje a szükséges kiegészítők után nézned, melyek harmonizálnak az általad kialakított stílussal, és fontos részletei az összképnek, így nem árt ezekre is nagy gondot fordítanod!

A tökéletes fejdísz kiválasztásának titka

A tökéletes fejdísz kiválasztásának titka

A esküvői fejdísz olyan, mint egy szépen becsomagolt ajándékon található masni. A megfelelő fejdísz kiválasztása, az ízlésedről és a személyiségedről árulkodik. Ennek olyannak kell lennie, amely illik a menyasszonyi ruhádhoz és a többi kiegészítőhöz. De mi alapján tudod eldönteni, melyik a megfelelő?

Fátyol vagy kalap?

Fátyol vagy kalap?

A saját esküvőjén a legtöbb nő királylányként szeretné érezni magát. Ehhez elkerülhetetlen, hogy minden tökéletes legyen. Ruha, kiegészítők, és nem utolsósorban a hajviselet. Elsőre talán úgy gondoljuk, hogy egy egyszerű kontyot feldob a fodrász néhány romantikus hangulatú dísszel, de ez egyáltalán nem ilyen könnyű feladat. Sokat teszünk mi magunk is hajunk egészségéért, de a komolyabb lépéseket nem árt szakértőre bízni.

Menyasszonyi fátyol

Menyasszonyi fátyol

A menyasszonyi ruha mellett érdemes nagy hangsúlyt fektetni a fátyol kiválasztására. A 2011-es esküvői fátyol divat mellőzi az arcot elfedő darabokat. Ehelyett a menyasszony vonásait és a ruhát kihangsúlyozó darabokat részesíti előnyben.

Milyen esküvői fátylat válasszunk?

Milyen esküvői fátylat válasszunk?

A fátyol régen a menyasszony tisztaságát szimbolizálta, és csak egyszer viselték, majd eltették a lányuk számára. Akkoriban kézzel vert csipkéből készültek a fátylak, és szerencsehozónak tartották. Ma már nagyot változtak a szokások, de a fátyol és a fejdísz maradt.

Milyen fátyol illik hozzád?

Milyen fátyol illik hozzád?

Nincs annál méltóságteljesebb, amikor egy lefátyolozott menyasszony megjelenik a vendégsereg előtt. A tisztaságnak e jelképe legyen számodra is gondos kiválasztás eredménye, és most hadd segítsünk, hogy milyen szempontokat kell szem előtt tartanod a választásnál.

Tuti menü