Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fontos és érdekes lehet képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Fontos és érdekes lehet - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Fontos és érdekes lehet
Keresés
Találatok száma - 18 db
Affianced: egyedi arany karikagyűrűk

Affianced: egyedi arany karikagyűrűk

Menyasszonynak lenni önmagában is kiemelt státuszt jelent, ez hatványozottan érvényes, ha vőlegényünk gondoskodik arról, hogy a jövőben folyamatosan viselt arany karikagyűrűnk is gondosan kiválasztott és a személyiségünkhöz illő legyen. Ékszerészetünkben a legigényesebb pár is garantáltan megtalálja a neki tetsző darabot, hiszen valamennyi általunk készített karikagyűrű, jegygyűrű és más arany ékszer minden esetben egyedi tervek alapján, kézzel készül. A tervezés a megrendelővel együtt történik, figyelembe véve a saját ötleteket is. Az elkészült ékszerek mindegyikére jellemző a kreatív, gazdag formavilág és az egyediség. Kérjük, látogasson el weblapunkra, így bepillantást nyerhet eddigi munkáinkba és időpontot kérhet személyes találkozóra.

Alkalmi hajhosszabbítás, menyasszonyi frizurához!

Alkalmi hajhosszabbítás, menyasszonyi frizurához!

Budapesti és Pest megyei menyasszonyok figyelem! Eljött a nagy nap de saját magad, vagy a fodrászod véletlenül megégette a hajad? Féloldalasan, törött hajjal menyegző? De, pár óra múlva vár az oltár. Még bele gondolni is borzasztó. Semmi pánik! Hívj és sürgősséggel kiszállunk, segítünk! Csak a kívánt hajszínt, méretet mondd be a telefonba. A helyszínen kb. 1-2 óra alatt orvosoljuk a bajt. Már több mint tíz éve vagyunk a szépségipar porondján. A hajhosszabbító fodrászatunk mellett, kiváló minőségű magyar és európai hajakkal is kereskedünk. Így egy frizura, legyen az bármilyen, nem hoz még csak zavarba sem. Kívánj bátran, mi teljesítjük. Bővebbet rólunk a weboldalunkon olvashatsz. Technikák, hajak, tanácsok és segítség.

Allyouneed esküvőszervezés.

Allyouneed esküvőszervezés.

Kattints bátran a honlap linkjére, ha esküvő előtt állsz és azt sem tudod hol áll a fejed! A honlapon egy nagyszerű párost mutatunk be az érdeklődők számára. Az Allyouneed páros megszervezik álmaid esküvőjét. Hogy mit kell tenned? Elsősorban kattints a honlap linkjére, ahol minden fontos részletet megismerhetsz az Allyouneed szolgáltatásairól, valamint az árakat sem rejtik véka alá. A honlapon tehát mindent megtudhatsz, ami szükséges egy esküvőszervező felkéréséhez. Kattints bátran és ismerd meg az Allyouneed esküvőket.

Amikor a menyasszony viseli a nadrágot

Amikor a menyasszony viseli a nadrágot

A híres divattervezők bemutatóinak fénypontja az esemény végén felvonultatott esküvői ruha. A tervezők kreativitása végtelen, így láthattunk már kapucnis menyasszonyi ruhát, bőrből készült kollekciót, színes ruhakölteményeket is. Mindig van új a nap alatt. Az idei év nagy ötlete a menyasszonyi nadrág.

Bánhegyi Zsófi esküvőszervező - Szervezd velünk az esküvőd!

Bánhegyi Zsófi esküvőszervező - Szervezd velünk az esküvőd!

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező esküvő szervező cég Bánhegyi Zsófi esküvőszervező vezetésével. Teljes körű segítség nyújtás a Nagy Nap megszervezésében, az ideális időpont és helyszín kiválasztása mellett gyermekfelügyeletet is vállalnak a tervezés, előkészülés ideje alatt. Az esküvő szervesét minőségien, kedvező árakon a pár igényeit szem előtt tartva dolgoznak. A kapcsolatot a weblapon a eskuvonektek.hu-n, valamint Budapesten a Nagy Lajos király útján jól megközelíthető helyen található.

Dobozos és üvegcsés meghívók

Dobozos és üvegcsés meghívók

Esküvői meghívó kínálatunk egyik újdonsága ez a különleges üvegcsés meghívó, melyben egy A5-ös méretű pausz tekercs található parafa dugóval lezárva. A parafadugós kis üvegcséket kétszínű szalaggal, kis virággal, külön kérésre Meghívó feliratú kártyával díszítjük. A szatén szalagok színét Önök választják ki, de bármilyen kombinációt el tudunk készíteni. A kis kártyára a pausz meghívó háttere kerül, a meghívó felirattal.

Döbbenetes esküvői árak

Döbbenetes esküvői árak

Ha most házasodnánk, valószínűleg elég elveszettek lennénk. Budapesten e hétvégén párhuzamosan két esküvői kiállítás és vásár is lagzira csábít. Az egyik például három szinten, több mint száz standon mutatja be, miben, hol és hogyan szép és jó esküdni. Láttunk csokiforrást, csodás selymeket, megilletődött férj-jelölteket, és majdnem elkeltünk.

Eladó a menyasszony!

Eladó a menyasszony!

Pár nap telt csak el a királyi esküvő óta, Anglia nem nyugszik: máris a piacra dobták Kate Middletont esküvői ruhában. A játékbaba ruhája pontos mása az eredetinek (ami átszámítva körülbelül 78 millió forintot kóstált). A készítő ezen felül gondosan odafigyelt a többi apró részletre is, így a tiarára illetve a menyasszonyi csokorra is.

Karl Ékszer - Budapest

Karl Ékszer - Budapest

A jegygyűrű viselésének évezredes hagyománya van. Az eljegyzési gyűrűk kör formája már a kezdetek óta az örökkévalóságot és a teljességet jelképezi. Az eljegyzés jegygyűrűkkel történik, amelyeket karikagyűrűk váltanak fel a házasságkötéskor. Ma már megszokott, hogy a házasok ujjára is gyémánt gyűrű kerül. A modern ékszerkészítés nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően a Karl ékszer olyan gyűrűket kínál, amelyek nemcsak káprázatosan gyönyörűek, de tartósak is, így egy életen át viselhetők. Nézzen be hozzánk!

Hirdetés
Kétnyelvű esküvője lesz? Pallagi Ákos ceremóniamester

Kétnyelvű esküvője lesz? Pallagi Ákos ceremóniamester

Hazánkban is egyre gyakoribbá vált a kétnyelvű esküvő. A vegyes anyanyelvű párok családjainak jogos elvárása, hogy magyarul és angolul is elhangozzon a konferálás. De a kétnyelvűség nem merülhet ki a ceremóniamester angol nyelvű köszöntőiben. Fontos, hogy a ceremóniamester az menyasszony és a vőlegény családjai között egyfajta összekötőként funkcionáljon, segítsen áthidalni a kultúrák közötti különbségeket, és a Magyarországon túlról érkező vendégekkel is éreztesse: szívesen látják itt őket. A kétnyelvű esküvő ma már korántsem ritka. Ha az ara és a vőlegény különböző országokból származik, a násznép jogos elvárása, hogy a ceremóniamester angol nyelven is konferáljon. Ez azonban túlmutat az egyszerű tolmácsoláson, a ceremóniamesternek kultúrák közötti kapocsként is működnie kell.

Királyi topánka

Királyi topánka

Milyen topánban vonuljon Vilmos herceg menyasszonya az esküvőn? Extrém, különleges szandál kompoziciók a királyi esküvőre. Manolo Blahnik elfántcsont színű, selyemborítású papucsot tervezett, amit teljes egészében az erdő liliomai és igaz gyöngyök borítanak.

Különleges dobozos meghívók

Különleges dobozos meghívók

Ezen a weboldalon egyik legkülönlegesebb esküvői meghívó típusunkat, a dobozos esküvői meghívókat szeretnénk bemutatni, sok fényképpel és leírással. Nagyon sok menyasszony és vőlegény keresi élete egyik legszebb napjára a különlegességeket, így az egyedi esküvői meghívókat is. Épp ezért egyre népszerűbbek és keresettebbek a hagyományos stílussal szakító meghívó formák és meghívó típusok, mint pl. a dobozos esküvői meghívók. Az egyes menüpontokban részletesen olvashatnak a különböző dobozos meghívó formákról, melyeket sok képpel igyekszünk illusztrálni, bemutatni. Nagyon fontos elmondani, hogy dobozos meghívóinkat évek óta készítjük és nagy örömünkre, a jegyespárok nagy megelégedettsége kíséri munkánkat. Természetesen minden meghívónk mellé készítünk menükártyát, ültetőkártyát, köszönetajándékot.

Különleges esküvői torták

Különleges esküvői torták

A Pingvin Cukrászda Vác egyik legrégebben működő cukrász műhelye. Az eltelt években több mint 50 000 főzött krémes tortát készítettünk el. Kínálatunkban megtalálhatók: tradicionális és modern, könnyű krémes sütemények, fagylaltok és - egyedi igény szerint - különféle méretű és formájú, esküvői, fényképes és cukormentes torták. Webáruházunkban lehetőség van online tortarendelésre is, így az Ön által kiválasztott tortát a megadott időpontra frissen elkészítjük. A felhasznált alapanyagok, receptjeink, csúcstechnológiás kemencénk, és munkatársaink szakértelme garancia a minőségre.

Minden, amit tudnod kell

Minden, amit tudnod kell

Karikagyűrű, a végtelen szerelem jelképe: Mivel évről-évre egyre nő az igény az egyedi, kifogástalan alapanyagokból készült és különleges esztétikai harmóniát képviselő ékszerekre, olyan üzleteket válogattunk össze számodra, amelyek garantálják a minőséget.

Portré és divatfotózás Tatabányán

Portré és divatfotózás Tatabányán

Fotózással kapcsolatos teljes körű szolgáltatást nyújtunk Tatabánya központjában. Portréfotózást, családi fotózást, esküvői fotózást, termékfotózást. Emellett videó önéletrajz készítésével, digitalizálással és tablókép készítésével is foglalkozunk. Portré ajánlataink: Efton portfólió: - Műtermi fotózás időtartama kb. 1 óra - 5 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré Efton portfólió plusz: - Műtermi fotózás időtartama kb. 2-3 óra - 12 db retusált kép (választott) összes kép DVD-n - Szűk portré, vágott portré, 3/4-es portré, teljes alakos portré

Torták, sütemények

Torták, sütemények

Cukrászdánk 2011-ben nyitotta meg kapuit. Cukrászsütemények, torták, fagylaltok széles választékával várjuk kedves vendégeinket. Folyamatosan bővülő kínálatunkból, legnépszerűbb termékeinket a gyerek, az esküvői és az alkalmi tortáinkat emeltük ki, melyek egyedülállóan széles választékával minden igénynek megfelelni. Vállaljuk esküvőkre, rendezvényekre, bálokra sütemények és torták készítését, kiszállítással. Látványműhelyünkbe bármikor be lehet tekinteni és meg lehet nézni, hogyan készülnek a sütik és a torták. Gyereksarok, ingyen wifi internet, parkolóhely.

Több funkciós ötletes kártyák a lakodalomra

Több funkciós ötletes kártyák a lakodalomra

Ahogy a címben is szerepel a kettő az egyben vagy három az egyben kártyáink több funkciót töltenek be az esküvői vagy akár családi, baráti vendéglátás során. Praktikusság mellett az egyediség és kreativitás jellemzi, mivel a betöltendő funkciókat saját igényükre formálva Önök döntik el.Mindemellett a magas esküvői költségek során jelentősen csökkentheti a kiadásokat is.

Tuti menü