Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszony linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Menyasszony képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 107 db
2011-es esküvői frizurák

2011-es esküvői frizurák

Nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik esküvői frizura is lenne tökéletes a Nagy napon. A menyasszonytól a koszorúslányokon át a vendégekig mindenkinek az a célja, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Lássuk milyen frizurák divatosak 2011-ben?

A 3 legszebb esküvői csokor

A 3 legszebb esküvői csokor

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb csokrot, fontos, hogy szem előtt tarts néhány szempontot a választásnál. Először is, figyelembe kell venned a menyasszonyi ruhád színét és stílusát, majd az alapján dönteni a csokrot alkotó virágok színéről és típusáról. Anélkül oda a harmónia.

A csokordobás erőpróbája

A csokordobás erőpróbája

A menyasszonyi csokor eldobása az angolszász kultúrából átvett régi hagyomány. A dobócsokor egy külön erre a célra készített virágköltemény, lehet akár a menyasszonyi csokor kicsinyített mása is, Általában az idényvirágokat használják fel, így az ára mindössze pár ezer forint.

A csokordobás erőpróbája

A csokordobás erőpróbája

A menyasszonyi csokor eldobása az angolszász kultúrából átvett régi hagyomány. A dobócsokor egy külön erre a célra készített virágköltemény, lehet akár a menyasszonyi csokor kicsinyített mása. Általában az idényvirágokat használják fel, így az ára mindössze pár ezer forint.

A menyasszony elengedhetetlen kiegészítői

A menyasszony elengedhetetlen kiegészítői

Ha már beszerezted az álomszép ruhát, amelyben tökéletes menyasszonynak érezheted magad, ideje a szükséges kiegészítők után nézned, melyek harmonizálnak az általad kialakított stílussal, és fontos részletei az összképnek, így nem árt ezekre is nagy gondot fordítanod!

A menyasszony ruhája

A menyasszony ruhája

A régi idők menyasszonyának nem volt szokása, hogy esküvő alkalmából külön ruhát készítsenek. Az ara a saját meglévő, legszebb ruhadarabjaiból válogatott. Az öltözetük szinte azonos volt, az adott tájegység szokásos ünnepi viseletével. Mivel régen a hűség jele a zöld volt, így ez a szín volt a meghatározó a menyasszony öltözetében. A 16. században a vörös szín jelképezte a jómódot, gazdagságot, hatalmat amely a hölgyek körében is egyre kedveltebbé vált ezért zöldet fokozatosan a vörös színű ruha váltotta fel.

A menyasszony története

A menyasszony története

Kevesen tudják, de a menyasszonyi ruhát Viktória királynő találta fel Angliában. És ő volt az is, aki a fehér ruha romantikus stílusát megteremtette. 1840-ben tartott esküvőjén dús, fehér szaténból varrt ruhát viselt, amelyet narancsvirágszirmok szegélyeztek, és vert csipkével díszítettek. A XIX. század fordulóján a menyasszonyok már fehér muszlinruhában, tüll fátyolban, hajukban virággal álltak az oltár elé.

A menyasszonyi ruha története

A menyasszonyi ruha története

Kevesen tudják, de a menyasszonyi ruhát Viktoria királynő találta fel Angliában. És ő volt az is aki a fehér ruha romantikus stílusát megteremtette. 1840-ben tartott esküvőjén dús, fehér szaténból varrt ruhát viselt, amelyet narancsvirágszirmok szegélyeztek és vert csipkével díszítettek.

A menyasszonytánc

A menyasszonytánc

A 19. század második felében, elsősorban az alföldi területeken alakult ki ez a szokás azáltal, hogy összekapcsolták a lakodalmi ajándékgyűjtést a tánccal. Fontos pillanata ez az eseménynek, hiszen ekkor táncol utoljára lányként a menyasszony.

Hirdetés
A thai menyasszony ára

A thai menyasszony ára

Thaiföldi szokás, hogy itt a hozomány kicsit más formában létezik. Itt a vőlegény, vagy a szülei fizetnek a menyasszony szüleinek. Thaiul sin sod-nak hívják, s a magyarázat szerint ez az anyatej ára, egyrészt így köszöni meg a vőlegény a szülőknek, hogy felnevelték a lányt, másrészt ezzel az összeggel mutatja, képes megfelelő anyagi biztonságot teremteni az új családnak.

A tökéletes fejdísz kiválasztásának titka

A tökéletes fejdísz kiválasztásának titka

A esküvői fejdísz olyan, mint egy szépen becsomagolt ajándékon található masni. A megfelelő fejdísz kiválasztása, az ízlésedről és a személyiségedről árulkodik. Ennek olyannak kell lennie, amely illik a menyasszonyi ruhádhoz és a többi kiegészítőhöz. De mi alapján tudod eldönteni, melyik a megfelelő?

A tökéletes menyasszonyi smink

A tökéletes menyasszonyi smink

Ha nem is sminkeled magad rendszeresen, életed meghatározó napján, amikor minden nő a legszebb akar lenni, alapvető dolog, hogy a szép ruha mellett arcod is a lehető legtökéletesebb legyen. Amennyiben rutinos sminkesnek számítasz, akkor is érdemes kikérned szakember segítségét.

A trendi menyasszony

A trendi menyasszony

Hogy az esküvői megjelenésed tökéletes legyen, nemcsak a ruhát, a csokrot és a megfelelő frizurát kell kiválasztanod, de törődnöd kell az apró részletekkel is! Találd meg a legtrendibb kiegészítőket - most segítünk, hogy te legyél a leggyönyörűbb menyasszony!

Affianced: egyedi arany karikagyűrűk

Affianced: egyedi arany karikagyűrűk

Menyasszonynak lenni önmagában is kiemelt státuszt jelent, ez hatványozottan érvényes, ha vőlegényünk gondoskodik arról, hogy a jövőben folyamatosan viselt arany karikagyűrűnk is gondosan kiválasztott és a személyiségünkhöz illő legyen. Ékszerészetünkben a legigényesebb pár is garantáltan megtalálja a neki tetsző darabot, hiszen valamennyi általunk készített karikagyűrű, jegygyűrű és más arany ékszer minden esetben egyedi tervek alapján, kézzel készül. A tervezés a megrendelővel együtt történik, figyelembe véve a saját ötleteket is. Az elkészült ékszerek mindegyikére jellemző a kreatív, gazdag formavilág és az egyediség. Kérjük, látogasson el weblapunkra, így bepillantást nyerhet eddigi munkáinkba és időpontot kérhet személyes találkozóra.

Alkalmi hajhosszabbítás, menyasszonyi frizurához!

Alkalmi hajhosszabbítás, menyasszonyi frizurához!

Budapesti és Pest megyei menyasszonyok figyelem! Eljött a nagy nap de saját magad, vagy a fodrászod véletlenül megégette a hajad? Féloldalasan, törött hajjal menyegző? De, pár óra múlva vár az oltár. Még bele gondolni is borzasztó. Semmi pánik! Hívj és sürgősséggel kiszállunk, segítünk! Csak a kívánt hajszínt, méretet mondd be a telefonba. A helyszínen kb. 1-2 óra alatt orvosoljuk a bajt. Már több mint tíz éve vagyunk a szépségipar porondján. A hajhosszabbító fodrászatunk mellett, kiváló minőségű magyar és európai hajakkal is kereskedünk. Így egy frizura, legyen az bármilyen, nem hoz még csak zavarba sem. Kívánj bátran, mi teljesítjük. Bővebbet rólunk a weboldalunkon olvashatsz. Technikák, hajak, tanácsok és segítség.

Alkathoz illő menyasszonyi ruha

Alkathoz illő menyasszonyi ruha

Minden ruhaválasztás alapja a stílus meghatározása. Olyan ruhát kell választanod, amely illik hozzád. Ha soha nem voltál oda a habos-babos ruhakölteményekért, akkor a nagy napon sem fogod magad jól érezni egy királykisasszony bőrében.

Allyouneed esküvőszervezés.

Allyouneed esküvőszervezés.

Kattints bátran a honlap linkjére, ha esküvő előtt állsz és azt sem tudod hol áll a fejed! A honlapon egy nagyszerű párost mutatunk be az érdeklődők számára. Az Allyouneed páros megszervezik álmaid esküvőjét. Hogy mit kell tenned? Elsősorban kattints a honlap linkjére, ahol minden fontos részletet megismerhetsz az Allyouneed szolgáltatásairól, valamint az árakat sem rejtik véka alá. A honlapon tehát mindent megtudhatsz, ami szükséges egy esküvőszervező felkéréséhez. Kattints bátran és ismerd meg az Allyouneed esküvőket.

Tuti menü