Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leánybúcsú képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Leánybúcsú - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Leánybúcsú
Keresés
Találatok száma - 10 db
Egy igazi csajos este

Egy igazi csajos este

A leánybúcsú mindenképpen arról szól, hogy a leendő ara elbúcsúztatja lányságát egy fergeteges, pikáns és szexi bulival, mely remélhetőleg rengeteg új élménnyel gazdagítja a menyasszony és barátnői életét.

Esküvői autó

Esküvői autó

Szeretne egy különleges élményt amely mély emlékeket hagy? Szeretne egy nem hétköznapi esküvői autót? Szeretne egy különleges Balatoni körútat? Ha megengedi hozzásegítem egy nem mindennapi élményhez.

Felejthetetlen lánybúcsú

Felejthetetlen lánybúcsú

Buon giorno! Szolid, mégis élménydús és szórakoztató lánybúcsút szerveznél a barátnődnek? Nem híve a nagy dáridónak, de az olasz konyhát és a finom borokat szereti? Akkor ne keress tovább, mert ha a menyasszony és ti is rajongtok az olasz ételekért és borokért, akkor az Olasz Főzőiskolában a helyetek! Miért garantált a jó hangulat? Mert egy igazi olasz séffel együtt főzhetitek meg a kiválasztott menüt, ehettek, ihattok, sőt, még pizzát is süthettek! Ha kell, zenészekről is gondoskodunk és a mókás programokban is benne vagyunk. Pompás ételek, kiváló olasz borok, jó hangulat, örök élmény Budapest belvárosában!

Különleges leánybúcsú helyszín

Különleges leánybúcsú helyszín

Budapestnél a Dunán, Fanny hajón egész évben várjuk kedves vendégeinket. A Maros terem alkalmas kisebb, meghittebb, vagy protokoll rendezvények, összejövetelek megrendezésére éttermi elrendezéssel 35 főig, pár órás sétahajózásra 50 főig. Nagyobb termünk, a Hohe Nau igazi kuriózum. Mozgatható oldalfalakkal, télikerttel és csodálatos, széles ablakokkal büszkélkedhet, ami gyönyörű látványt és felejthetetlen élményt nyújt kedves vendégeinknek. Állófogadások, sajtótájékoztatók, szemináriumok, céges csapatépítő tréningek, party-k megrendezésének egyedi helyszíne lehet. Mindkét fedélzethez tartozik terasz is, mely 20 fő befogadására alkalmas. Esküvők, legénybúcsúk, leánybúcsúk, születésnapi partyk, baráti összejövetelek alkalmával a különleges miliővel méltóképpen emelhetjük az ünnep fényét. Kareoke party-k, show-műsorok, egyéb szórakoztató műsorok esetén is bizonyított már csapatunk. A bár és a büfé mindenki kedvence. Igény szerint a két terem együtt is bérelhető. A rendezvény lehet svédasztalos, éttermi és coctail-party jellegű is, Fanny hajó konyhája a catering-hez szükséges összes feltételnek megfelel. Tegye felejthetetlenné az eseményt egy igazán különleges helyszínnel! Várjuk szeret

Leány és legénybúcsúk

Leány és legénybúcsúk

Sokan azt gondolhatják, hogy a leány- és legénybúcsú amerikából, az újvilágból származik, holott ez egy régi magyar hagyomány. Hazánkban is hosszú múltra tekint vissza, úgy tartották, hogy minél zajosabb a mulatság, annál boldogabb lesz az ifjú pár. E mulatságot az esküvő előtt egy héttel szokták rendezni, hogy mindenkinek legyen ideje kellően kipihenni magát.

Leánybucsú, oklevél, fogadalom

Leánybucsú, oklevél, fogadalom

Volt egyszer rég egy leánybúcsú, aminek a szervezésébe tőlem szokatlan lelkesedéssel vetettem bele magam: készültem, kerestem, kutattam, kértem, kattogtam; végül, olyan lett, amilyen..., számomra keserédes-szomorú tartalommal, tanulsággal végződött, édes azért, mert fontos személynek szerveztem, mert ez az ő napja volt.

Limuzin bérlés leánybúcsúra

Limuzin bérlés leánybúcsúra

Az Angel Limo elegáns utazást és exkluzív szórakozási lehetőséget biztosít vendégeinek az indulástól egészen az érkezésig, legyen szó leánybúcsúról, legénybúcsúról vagy akár esküvőről. Limuzin bérlés és party busz bérlés szolgáltatásunk fotózáshoz is igénybe vehető. Sofőrjeink magyarul és angolul egyaránt beszélnek és legfőbb kötelességük, hogy a vendégek igényeinek megfeleljenek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket a weboldalunkon található elérhetőségek bármelyikén. Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is vendégeink közt üdvözölhetjük!

Milyen leánybúcsút szervezzünk?

Milyen leánybúcsút szervezzünk?

A leánybúcsú hagyományos formája a leánysirató, amelyet közvetlenül az esküvő előtt tartottak. A leánybúcsú ma ismert, egyre inkább terjedő változata kevésbé a magyar népszokásokból táplálkozik, inkább a média hatására terjedt el.

Mit szabad és mit tilos a búcsú bulin?

Mit szabad és mit tilos a búcsú bulin?

A leánybúcsú szervezése közben mindig a legelvetemültebb ötletek kerülnek elő, amit senki sem tart őrültségnek megtenni, azonban néhány fontos szabályt érdemes betartani, ha nem akarod, hogy életed első kötött napja veszekedéssel teljen.

Hirdetés
Party service, catering

Party service, catering

A K. Catering rendezvényszervező iroda több mint 15 éve foglalkozik különböző rendezvények megszervezésével. Főleg Budapesten, és - partnereik által kiválasztott helyen - bárhol az országban, illetve külföldön bonyolítja rendezvényeit. Partnereink olyan cégek, magánszemélyek, akik gondot fordítanak arra, hogy rendezvényeik színvonalasak legyenek. Céges és magán rendezvényeken, esküvők megszervezésén kívül catering szolgáltatással is foglalkozunk. Álló fogadás, koktél party, grill party, finger food party szervezése elérhető a szolgáltatások közül.

Tuti menü