Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszonyi csokor képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Menyasszonyi csokor - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Menyasszonyi csokor
Keresés
Találatok száma - 8 db
A 3 legszebb esküvői csokor

A 3 legszebb esküvői csokor

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb csokrot, fontos, hogy szem előtt tarts néhány szempontot a választásnál. Először is, figyelembe kell venned a menyasszonyi ruhád színét és stílusát, majd az alapján dönteni a csokrot alkotó virágok színéről és típusáról. Anélkül oda a harmónia.

A csokordobás erőpróbája

A csokordobás erőpróbája

A menyasszonyi csokor eldobása az angolszász kultúrából átvett régi hagyomány. A dobócsokor egy külön erre a célra készített virágköltemény, lehet akár a menyasszonyi csokor kicsinyített mása is, Általában az idényvirágokat használják fel, így az ára mindössze pár ezer forint.

A csokordobás erőpróbája

A csokordobás erőpróbája

A menyasszonyi csokor eldobása az angolszász kultúrából átvett régi hagyomány. A dobócsokor egy külön erre a célra készített virágköltemény, lehet akár a menyasszonyi csokor kicsinyített mása. Általában az idényvirágokat használják fel, így az ára mindössze pár ezer forint.

Menyasszonyi csokor fajták

Menyasszonyi csokor fajták

Az ideális menyasszonyi csokor formát természetesen elsősorban a menyasszony ízlése határozza meg, de a tökéletes hatás érdekében jó, ha figyelembe vesszük a menyasszonyi ruha fazonját is. Bár az évszakok valamelyest befolyásolják a csokorválasztást, de napjainkban már nem a rendelkezésre álló virágok, inkább csak azok árai tekintetében

Monart Design menyasszonyi csokor

Monart Design menyasszonyi csokor

Tedd egyedivé esküvődet a Monart Design menyasszonyi örökcsokraival! A legtöbb menyasszony szeretné megtartani a lagzija után a menyasszonyi csokrot, de sajnos ez az élő virágból készült csokrok esetében sem nem egyszerű, sem nem tartós. A Monart Design örökcsokraival örök életre megőrizhetjük a Nagy Nap meghitt pillanatát egy csokorba zárva. De ajándékozhatjuk a Nagy Napot emlékezetessé téve egy tartós csokrot akár az Örömanyáknak vagy a koszorúslányoknak. Választhat a menyasszony a csokorral egységes színű és stílusú virágos hajdíszt, kitűzőt, csuklódíszt. A Monart Design esküvői csokrai nem ékszercsokrok tucatvirágokból, hanem valóban egyedi, kézzel készített organza és horgolt virágok és nagy gonddal válogatott élethű művirágok felhasználásával megalkotott, igényes, exkluzív örökcsokor, egyénre szabottan. A koncepciónk lényege, hogy a csokrokat néhány inspirációs fotó alapján, a menyasszony által megálmodott stílusban készítjük el, legyen az elegáns vagy merész, laza tengerparti, vagy vibrálóan tüzes, fiatalosan bohókás, vagy egészen extrém, romantikus vagy vintage. A megálmodott stílusban egészíthető ki a csokor karkötővel, hajcsattal, hajtűvel, kitűzővel.

Színek és formák

Színek és formák

Menyasszonyi csokor: színek és formák. A klasszikus esküvői szín még mindig a fehér. A fehér virág a szűziesség, ártatlanság jelképe, és lényegében bármilyen ruhához passzol, nem veszi el a teret a többi kiegészítőtől.

Szirom

Szirom

Szeretné, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen? Bízza ránk! Rengeteg gyönyörű esküvő díszítésével büszkélkedhetünk! Kizárólag a legjobb minőségű virágokkal dolgozunk, és nem utolsó sorban barátságos áron!

Virágprotokoll

Virágprotokoll

Kell egy csokor az örömanyának? Kezdjük a virág-kérdést a kályhától,vagyis a csokroktól! Ne vegyünk meg hervadt, kókadt fejű virágot, mert a vázában sem fog magához térni. Vannak olyan virágok, illetve színek, amelyekhez a közfelfogás szerint erkölcsi ítéletek tapadnak. Hivatalos rendezvény alkalmával piros rózsacsokrot nem adunk. (A német megítélés hasonlóan fogadja a piros szegfűt is.)

Tuti menü