Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszonyi frizura képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Menyasszonyi frizura - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Menyasszonyi frizura
Keresés
Találatok száma - 9 db
2011-es esküvői frizurák

2011-es esküvői frizurák

Nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik esküvői frizura is lenne tökéletes a Nagy napon. A menyasszonytól a koszorúslányokon át a vendégekig mindenkinek az a célja, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Lássuk milyen frizurák divatosak 2011-ben?

Esküvői frizura - a Te arcodhoz

Esküvői frizura - a Te arcodhoz

Mire eljön az esküvőnk ideje legtöbben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen az arcunk formája. Ha még vannak kétségeid, most segítünk meghatározni, ha már tisztában vagy adottságaiddal, akkor segítünk a tökéletes menyasszonyi frizura kiválasztásában.

Esküvői frizurák rövid hullámos hajból

Esküvői frizurák rövid hullámos hajból

A hátrafésült esküvői frizura tökéletes megoldásnak bizonyulhat amennyiben a hajad hosszú és hullámos. Íme néhány tanács az elkészítéséhez. Szeretnéd, hogy a hajad továbbra is ápolt, csillogó és lágy esésű maradna? Ha megszeretnéd őrizni hajad szépségét és egészségét, vágasd rendszeresen, hetente kétszer használj hajbalzsamot, kétnaponta pedig moss fejet.

Esküvői hajcsodák

Esküvői hajcsodák

Az esküvőn mindenki a legjobb formáját akarja nyújtani, így nem véletlen, hogy a tökletes ruha, smink, frizura kiválasztása is fontos a menyasszonyoknak. Az esküvői előkészületeket már ez utóbbi tekintetében is érdemes hetekkel korábban elkezdeni.

Kontyok

Kontyok

A menyasszonyok többsége a konty mellett teszi le voksát. A kontyok variációs lehetősége gyakorlatilag végtelen, melyekből ezúttal az idehaza továbbra is nagy népszerűségnek örvendő csigákba rendezett variációkból mutatunk be néhány lehetőséget.

Menyasszonyi frizura

Menyasszonyi frizura

Legyen élete legszebb napja, az esküvő, vagy az érettségi drukkal egybekötött szalagavató, vagy csak egy igazi farsangi bál. Ilyenkor Ön van a középpontban, így kötelező az alkalmi frizura. Szépségszalonunkban lehetősége nyílik tökéletes alkalmi frizurájának a megalkotására.

Menyasszonyi frizura

Menyasszonyi frizura

Az esküvő ékköve a menyasszony, a maga pompájával, díszes megjelenésével. Hogy a menyasszony a legszebb lehessen, a frizurájának is tökéletesnek kell lennie. De mitől másabb az esküvői hajviselet? Erről kérdeztük Nagy László fodrászmestert. Hogy milyen hajviseletet szoktak kérni esküvőkre? Ez változó, leginkább kortól függő. A fiatal lányok általában a modernebbeket, lazábbakat szeretik, nem pedig a klasszikus hagyományosakat.

Romantikus menyasszonyi frizura

Romantikus menyasszonyi frizura

Sikerült! Végre mindennel készen vagy. Az utolsó részletekig megszervezted az esküvődet, úgy a szertartást, mint a fogadást. Megtaláltad a tökéletes esküvői ruhát. Most pedig a végső simítás következik: a menyasszonyi frizura. A romantikus esküvői frizura nagyon jól illik egy ilyen különleges napra. Lássuk, hogyan készítsd azt el!

Tökéletes frizura

Tökéletes frizura

13 tipp, hogy a menyasszonyi frizura tökéletes legyen. Amint egy nő igent mond a lánykérésre, mindenki tanácsokkal halmozza el. A következő tippek segítenek abban, hogy csak saját elképzeléseinkre összpontosítsunk.

Tuti menü