Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszonyi smink képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Menyasszonyi smink - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Menyasszonyi smink
Keresés
Találatok száma - 10 db
A tökéletes menyasszonyi smink

A tökéletes menyasszonyi smink

Ha nem is sminkeled magad rendszeresen, életed meghatározó napján, amikor minden nő a legszebb akar lenni, alapvető dolog, hogy a szép ruha mellett arcod is a lehető legtökéletesebb legyen. Amennyiben rutinos sminkesnek számítasz, akkor is érdemes kikérned szakember segítségét.

Menyasszony másként

Menyasszony másként

Mindkettőnél ugyanaz a modell és szerettem volna kísérletezni a hideg, meleg színekkel. Mindkettő jól áll neki külön külön nézve, mégis úgy gondolom a modell természetes színvilágához a barnás-narancsos-feketés tónusok jobban illenek. Viszont a bőre fiatalsága engedi a vidámabb színekkel való kísérletezést, ezért talán mégse tekinthető melléfogásnak a kékes- pinkes cukorkahangulatú smink.

Menyasszonyi sminkelők

Menyasszonyi sminkelők

Sminkesek esküvőhöz (is)! A Nagy Napon kevesen mondanak le a kellemről, a külcsínről, s a bájról. -Jaj, de borzasztóan néz ki!!! Egy esküvőn, sem szeretné senki ezt hallani magáról! S bizony, leginkább a menyasszony és vőlegény nem !!! (érkezzen bármely tájról) Ám legyen!!! Tudunk ebben segíteni? Miben? Abban, hogy mindenki -önmagához mérten- a legszebb legyen? Hát persze! Ím' itt...vár már a szakember, hogy csodát tegyen! Hivatásunk a leendő menyasszonyt és vőlegényt érthetően támogatni a jeles esemény megrendezésében, a nekik leginkább tetsző szolgáltatókkal. Továbbá a szolgáltatók széles rétegeinek díjtalan bemutatkozási lehetőséget kívánunk nyújtani. Az lenne a célunk, hogy az internetes felületünkre ellátogató érdeklődők azonnal rájöjjenek, hogyan lehet egyszerű, praktikus és egyben szép egy lakodalom megszervezése. Hogy kiválaszthassák a jeles eseményre e felkínált programok és lehetőségek közül a legmegfelelőbbeket, és azonnal megleljék a segítőket az ajánlkozó szolgáltatók közül.

Miért érdemes profira bíznunk?

Miért érdemes profira bíznunk?

Profi szakemberek több éves tapasztalataira támaszkodva biztosak lehetünk abban, hogy a külsőnk is tökéletes lesz a nagy napon. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni a menyasszonyi make-up készítésekor: arcforma, bőrtípus, bőrszín, a bőr érzékenysége, a menyasszony egyénisége és egyéni kívánságai, szemszín, szemforma, ezen kívül a ruha stílusa, színe, a kiegészítők jellege, valamint a hajviselet.

Milyen a jó menyasszonyi smink?

Milyen a jó menyasszonyi smink?

Áltatok már vendégként tűző napon, a templom lépcsőjén a csoportképre várva, amikor úgy éreztétek, hogy lefolyik rólatok a ruha? A menyasszony sminkjének pedig nemcsak a csoportképet kell kibírnia, hanem a beállított fotózást, a szertartást, a vacsorát, a több órán át tartó táncot, az átöltözést.

Milyen a megfelelő menyasszonyi smink?

Milyen a megfelelő menyasszonyi smink?

A jól elkészített esküvői smink és frizura növeli az önbizalmat, ezáltal nagyon jó kedved lesz még a hétköznapokban is! Mi sem fontosabb az esküvőd napján?! Az menyasszonyi sminked és a frizurád a személyiségeddel kell, hogy harmonizáljon, magadénak kell érezned, így fogod jól érezni magad a bőrödben. Ha idegenkedsz az eredménytől feszélyezetté válhatsz. A végeredmény tükrözze a belső ÉN-ed.

Müller Beáta sminkes

Müller Beáta sminkes

Fodrász és műkörmös-pedikűrös kolléganőimmel együtt, próbával egybekötött, komplett profi menyasszonyi sminket és menyasszonyi frizurát vagy kontyot, továbbá esküvői manikűrt, pedikűrt és műkörmöt készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt, így az esküvői előkészületeid több fontos részét kényelmesen és könnyen megoldhatod otthonodban, vagy a kért helyszínen!

Naurel bio sminktermékek

Naurel bio sminktermékek

Egy igazán sokoldalú kínálattal rendelkező biobolt webshopot keresel? Látogass el a Naurel bio webáruház oldalára, ahol a natúrkozmetikumok, természetes szépség ?és babaápolási mellett az egészséges életmódot elősegítő termékek legjavával várunk! Biztosítunk róla, hogy csakis természetes eredetű bio termékeket forgalmazunk, melyek magas minőségi elvárásaidnak is megfelelnek. Organikus hatóanyagú termékeink anélkül hoznak luxus törődést mindennapjaidba, hogy káros anyagokkal terhelnék szervezetedet! Óvd egészséged és a környezeted a Naurel kozmetikai webáruház tudatos termékeivel!

Profi smink

Profi smink

Természetesen nem mindegy, hogy milyen alkalomra készül a smink. A nappali smink, amely a természetes hatású, szinte alig észrevehető smink, mégis különleges szépségben érezhetjük magunkat. Az esti vagy alkalmi smink már kontrasztosabb, erősebb. Árnyalataiban a smink lehet finom, érzéki vagy szexi, de lehet egészen különleges hatású is.

Hirdetés
Sminkvarázs

Sminkvarázs

Vállalom alkalmi, menyasszonyi, kreatív sminkek, valamint a különféle irányzatoknak és igényeknek megfelelő divatsminkek elkészítését nagy tapasztalattal, többéves gyakorlattal és széleskörű referenciával.

Tuti menü