Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Molett menyaszony képes leírás - Menyasszony.tlap.hu
részletek »

Molett menyaszony - Menyasszony.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: menyasszony.tlap.hu » Molett menyaszony
Keresés
Találatok száma - 5 db
Menyasszonyi ruha moletteknek

Menyasszonyi ruha moletteknek

Egy molett menyasszony számára manapság már ugyanolyan csodálatos menyasszonyi ruha választék áll rendelkezésére mint karcsú társainak. Az esküvői ruhaszalonok sokkal felkészültebbek a menyasszonyi ruha vásárlók nagyobb méreteit illetően mint évekkel korábban.

Minden menyasszony szép!...

Minden menyasszony szép!...

Lányok! Nem az a fontos, hogy mennyi súlyfölösleg van rajtatok: hanem az, hogy megtanuljátok elfogadni magatokat úgy, ahogy vagytok! Tudom, ezt sokan mondják, de tapasztalatból állítom: tényleg így van! A Mennyből kaptam egy csodás fiút, akinek pont úgy tetszem, ahogy vagyok...sőt! Ezt szereti bennem, hogy ilyen dundi, molett menyasszonyka vagyok! Fel a fejjel, minden menyasszony szép, mert aki boldog, az sugárzik!

Molett esküvői fehérnemű

Molett esküvői fehérnemű

Kínálatunkban extra méretű melltartók, fehérneműk, menyasszonyi fehérneműk, kismama fehérneműk, sport melltartók, fűzők, bodyk és alakformáló fehérneműk találhatóak. Melltartóink A, B, C, D, E, F, G, H, I, J kosárméretben, fűzőink: A, B, C, D, E, F, G kosárméretben kaphatók. Menyasszonyoknak pánt nélküli melltartót, fűzőt és push-up melltartót ajánlunk az esküvői ruhák alá. Combfix S mérettől 3XL méretig található üzletünkben.

Teltkarcsú menyasszonyként is szép lehetsz!

Teltkarcsú menyasszonyként is szép lehetsz!

A szépséget mindenki másképp látja. Az embereknek mások az ízléseik, ezért mindenkinek mást jelent a szépség. Ami az egyik embernek szép, az egy másiknak visszataszító lehet. A teltebb menyasszonyoknak sem szabad elcsüggedni, hiszen attól, hogy nem olyan az alakjuk, mint a napjainkban a kifutón sétáló piszkafa modelleknek, attól még lehetnek legalább olyan szép arák.

Tippek molett menyasszonyoknak

Tippek molett menyasszonyoknak

Nem találsz az alkatodhoz illő ruhát, mert több-kevesebb súlyfelesleggel rendelkezel? Esetleg ötleted sincs, hogy milyen fazon előnyös számodra? Számtalan ügyes fogás létezik a ruha és a kiegészítők választásakor, amivel ellensúlyozhatjuk a terebélyességet.

Tuti menü